Båtuthyrning

Princess 30 DS med plats för 8 kräftfiskare / passagerare.

Om Ni vill åka till en särskild destination eller bara komma ut på Vättern så passar Sessan perfekt. Båten kan endast bokas med vår egen skeppare. Sessan kan bokas från 2-8 timmar. Pris: 1200 sek / timma.

Styrpulpet 4.40 , 40Hk med plats för 4 personer

Om ni vill komma ut själva på sjön och har erfarenhet av att hantera båtar så finns vår styrpulpet Paddan tillgänglig att hyra. Paddan har plats för 4 personer och gör 30 knop i gynnsamma förhållanden. Paddan passar även bra till Wakeboard eller vattenskidåkning om endast båtföraren är ombord. Paddan står på en 80-trailer och kan dras av de flesta bilar med dragkrok.

Om ni inte har tidigare erfarenhet av att hantera båtar så kan ni inte boka båten utan en snabbkurs i båtmanövrering. Ett manöverprov görs alltid före utlämning av båten för att säkerställa att ni har kunskap om sjön och båtar i allmänhet. Flytvästar och tågvirke finns ombord. Vi kan lägga båten i sjön om så önskas. Full tank bensin ingår i priset (25 liter).

Pris: 1250 Sek / 8 timmar

Snabbkurs i båtmanövrering

Det här är kursen för er med liten eller ingen erfarenhet av att hantera båtar. Kursen kan endast bokas i samband med uthyrning av vår styrpulpetbåt Paddan. Under kursen går vi igenom enkla sjövägsregler, förfarande vid olycka eller motorstopp och hantering av själva båten. Vi fokuserar mest på den praktiska delen och övar tilläggning och hur båten ska hanteras i olika farter.

Pris: 300 sek /30 min